Profiteer van ons brede netwerk

Als Jefferson Wells kennen wij de uitdagingen binnen de technische sector als geen ander. We onderhouden actief contact met een breed scala aan zelfstandig werkende engineers en vinden hierdoor snel het juiste talent voor uw organisatie.

Wij bieden de volgende diensten aan:

Detachering

Onze professionals maken graag een succes van uw tijdelijke opdracht.

Werving & Selectie

Wij vinden voor u de collega die bij uw organisatie past.

Zzp-dienstverlening

Werken met zelfstandigen, zonder zorgen over contractmanagement.

Opleidingen

Middels onze opleidingen heeft u altijd professionals met actuele kennis in huis.

"Wij zijn fan van engineers met passie voor hun vak."

NEEM CONTACT OP
ARTIKELEN
Leren omgaan met de snelle veranderingen om ons heen

Het is lastig om te bepalen welke kant je op wilt als er zoveel wegen zijn die lonken. Steven Poot ervaart net als veel anderen een bepaalde mate van keuzestress in het aangaan van een carrière. Hij is ervan overtuigd dat detachering hem hierbij helpt en daarom startte hij een jaar geleden bij Jefferson Wells.

Bewust in detachering om ontwikkeling

Vivian Maessen startte direct na haar studie HBO Bedrijfseconomie bij Jefferson Wells als financieel consultant. Ze begon op haar eerste werkdag direct bij een opdrachtgever. “Het was heel gaaf om direct na een uitdagende studie voor de leeuwen gegooid te worden.”

Blind varen op gevoel richting een nieuwe baan

Eind 2019 kwam Réka samen met haar vriend naar Nederland. Ze werkten thuis in Hongarije beiden voor Friesland Campina. Vriendlief kreeg een prachtige carrièrekans in Nederland en Réka ging mee op avontuur.

JEFFERSON WELLS SENIOR RECRUITER

Talitha Hunnik
[email protected] | 06 48 43 72 94

"Onze opdrachtgevers leveren stuk voor stuk maatwerk op het gebied van techniek. En ik doe dat ook! Met veel plezier zoek ik de juiste kandidaat voor de opdrachtgever en de juiste baan voor de technische professional."