Profiteer van ons brede netwerk en onze kijk op talent

Onze recruiters staan in nauw contact met diverse vakgroepen en HR-professionals en zijn daardoor snel in staat de juiste mensen, met de juiste persoonlijkheid voor u te vinden. Of het nu gaat om uw nieuwe vaste collega of een zzp’er die u helpt bij de uitvoering van een project; wij helpen u graag in de zoektocht naar het juiste talent.

Wij bieden de volgende diensten aan:

Detachering

Onze professionals maken graag een succes van uw tijdelijke opdracht.

Werving & Selectie

Wij vinden voor u de collega die bij uw organisatie past.

Zzp-dienstverlening

Werken met zelfstandigen, zonder zorgen over contractmanagement.

Opleidingen

Middels onze opleidingen heeft u altijd professionals met actuele kennis in huis.

"Wij geloven dat niet rekenkracht, maar de kracht van mensen steeds meer het verschil zal maken."

NEEM CONTACT OP
ARTIKELEN
Leren omgaan met de snelle veranderingen om ons heen

Het is lastig om te bepalen welke kant je op wilt als er zoveel wegen zijn die lonken. Steven Poot ervaart net als veel anderen een bepaalde mate van keuzestress in het aangaan van een carrière. Hij is ervan overtuigd dat detachering hem hierbij helpt en daarom startte hij een jaar geleden bij Jefferson Wells.

Bewust in detachering om ontwikkeling

Vivian Maessen startte direct na haar studie HBO Bedrijfseconomie bij Jefferson Wells als financieel consultant. Ze begon op haar eerste werkdag direct bij een opdrachtgever. “Het was heel gaaf om direct na een uitdagende studie voor de leeuwen gegooid te worden.”

Blind varen op gevoel richting een nieuwe baan

Eind 2019 kwam Réka samen met haar vriend naar Nederland. Ze werkten thuis in Hongarije beiden voor Friesland Campina. Vriendlief kreeg een prachtige carrièrekans in Nederland en Réka ging mee op avontuur.

JEFFERSON WELLS RECRUITER

Roos Hof
[email protected] | 06 48 43 72 87

“In de gesprekken met kandidaten ben ik vooral geïnteresseerd in de persoon achter het cv. Door interesse te tonen in de persoon en de kandidaat echt te leren kennen, kan ik goed zien of hij of zij past bij de opdrachtgever. Op deze manier kan ik een perfecte, langdurige match maken tussen de opdrachtgever en kandidaat.”