Profiteer van ons brede netwerk

We onderhouden nauw contact met onze supply chain professionals; of het nu gaat om een hoofd inkoop, supply chain engineer, planner of analist. Eenmaal actief binnen supply chain management, dan wil je niet meer weg. Deze betrokkenheid, daar houden wij van. Niet voor niets zijn wij fan van supply chain professionals.  

Wij bieden de volgende diensten aan:

Detachering

Onze professionals maken graag een succes van uw tijdelijke opdracht.

Werving & Selectie

Wij vinden voor u de collega die bij uw organisatie past.

Zzp-dienstverlening

Werken met zelfstandigen, zonder zorgen over contractmanagement.

Opleidingen

Middels onze opleidingen heeft u altijd professionals met actuele kennis in huis.

"Supply chain management is een vakgebied dat blijft boeien."

NEEM CONTACT OP
Artikelen
Blind varen op gevoel richting een nieuwe baan

Eind 2019 kwam Réka samen met haar vriend naar Nederland. Ze werkten thuis in Hongarije beiden voor Friesland Campina. Vriendlief kreeg een prachtige carrièrekans in Nederland en Réka ging mee op avontuur.

Van salarisadministrateur in de zorg naar een commerciële rol

De stap van salarisadministrateur in de zorg naar een commerciële rol met veel klantcontact bij een accountantskantoor, was voor Nancy geen grote stap. Achteraf bezien is het alsof ze al die jaren aan het voorbereiden was voor haar huidige functie.

JEFFERSON WELLS RECRUITER

Inge Schuitemaker
[email protected] | 06 46 92 85 60

“Recruitment is voor mij veel meer dan alleen werven, screenen en selecteren. Ik wil de kandidaat echt leren kennen en weten waar zijn of haar talent, ambities en wensen liggen. Alleen zo kan ik de ideale match voor de opdrachtgever en kandidaat maken! Een succesvolle samenwerking met beide geeft mij enorm veel energie en waardering.”