Effectief Communiceren Training

Effectief Communiceren Training
Een boodschap komt soms anders aan dan dat deze bedoeld is. We lopen vast in een gesprek, weten de ander niet te overtuigen van een goed idee of we komen erachter dat we de ander niet begrepen hebben. We communiceren de hele dag door, maar blijken in de praktijk hierin niet erg goed getraind. We organiseren deze training speciaal voor salarisadministrateurs, om de effectiviteit van onze communicatie te verhogen richting collega’s, leidinggevenden en (interne) klanten.

DOEL

We communiceren continue, bewust en onbewust. We hebben zelf een intentie die we over willen brengen aan iemand anders of een groep. Maar komt jouw boodschap ook daadwerkelijk over? Het is en blijft een afstemming tussen jou en je gesprekspartner. Communiceren jullie op hetzelfde level, begrijpen jullie elkaar?

We worden zo vaak niet begrepen, althans vanuit ons perspectief. Tijdens de training duiken we in de communicatie theorie, kijken we naar hoe wij communiceren en hoe je de communicatie effectiever kan maken.

DOELGROEP

Iedere Salarisadministrateur communiceert de hele dag door; via e-mail, telefoon, WhatsApp en face-to-face. Juist in jouw rol is het cruciaal om effectief te communiceren met collega’s en (interne) klanten. Deze training is daarom helemaal gericht op de communicatie van salarisadministrateurs.

INHOUD

Iets dat we dagelijks ervaren en uitoefenen (zoals communiceren) nemen we als vanzelfsprekend. Terwijl er niets zelfsprekends aan is. Het begint met bewustwording van de complexiteit en inzicht in de invloed van communicatie. Als je dit naar jou en jouw situatie weet te vertalen, heb je de eerste drempel geslecht.

We nemen je mee om je alle valkuilen, de oorzaken van veel problemen te laten zien en de krachtige oplossing die communicatie op een vriendelijke en zachte manier brengt.

Het doel is om jouw communicatie meer effectief te laten zijn. Zo doe jij je werk beter, ervaren je collega’s jouw kwaliteiten sterken en ben je meer van waarde voor de organisatie.

Na deze training:

  • Heb je inzicht in hoe je effectief communiceert.
  • Kan je bondig en doelgericht jouw boodschap overbrengen.
  • Kan je anderen overtuigen.
  • Bondig en doelgericht communiceren.
  • Kan je anderen begrijpen en goed luisteren.
  • Ben jij je bewust van hoe jouw manier van (non-) verbale communicatie overkomt.
  • Kan je feedback ontvangen en geven.

DOCENT

Irene de Bruijn werkte na haar studie Bedrijfscommunicatie aan de Universiteit van Nijmegen in het bedrijfsleven in de vakgebieden marketingcommunicatie en evenementen. Sinds 2010 doceert en traint zij studenten en professionals. Dit doet ze op het gebied van persoonlijk leiderschap en communicatieve vaardigheden. Daarnaast geeft ze ook vakgerichte trainingen op het gebied van marketing, communicatie en evenementenorganisatie.

Ze is dagelijks bezig met het omgaan met taal en effectief communiceren in zowel woord als geschrift.

Irene verzorgt ook voor ons:

  • Effectief Rapporteren Workshop
  • Training Zelfverzekerdheid en kracht voor salarisadministrateurs
  • Workshop Inzicht in je talenten: word ondernemer van je eigen carrière

INFORMATIE OVER DE TRAINING

PE punten:

Dit is een eendaagse training

Tijd en locatie

09.30 – 16.30 uur (ontvangst vanaf 9.00)

Atoomweg 50, Utrecht

Prijs

€ 375,- (incl. lesmateriaal en lunch, excl. btw)

De Algemene voorwaarden kenniscentrum zijn van toepassing op de Training Effectief Communiceren.

Register Now