We halen het beste naar boven in talent

Onze focus is op ons talent. Wie ze zijn, wat ze kunnen, waar ze naar toe willen groeien. Wat nu belangrijk voor ze is. Dat doen we bijvoorbeeld met een persoonlijk ontwikkelingsplan. Met opleidingen en best practices uit onze wereldwijde database. We steunen ons talent in hun groei zodat ze zich helemaal in kunnen zetten. Daardoor leveren ze altijd goed werk. Want zo zijn wij.

Opdrachtgevers profiteren mee

Onze opdrachtgevers krijgen door onze aanpak een betere match. Talenten die echt kiezen voor een opdracht omdat die bij hen past. En naast hun vaardigheden, opleiding en ervaring ook hun persoonlijkheid meenemen. Hun eigen kracht. Als mensen zich volledig in kunnen zetten, dragen ze ook veel meer bij. Je krijgt er een collega bij die er zin in heeft.Onze oplossingen
icon-people
Werving en selectie

icon-people
Zzp bemiddeling

icon-people
Detachering

23%

Vacatures in ons beheer hebben gemiddeld 23 procent meer reacties.

45+

Bedrijven kozen dit jaar voor ons als HR-partner.

223

Met 223 interim professionals in dienst, staat er altijd iemand klaar.

mpg-logo
Jefferson Wells is onderdeel van ManpowerGroup: waar alles draait om de kracht van mensen.

ManpowerGroup is de wereldleider in innovatie in werk. ManpowerGroup verbindt menselijk talent met de kracht van business. ManpowerGroup zet zo de kracht van mensen in voor kleine en grote organisaties in alle sectoren. Andere merken zijn Manpower, Experis en Talent Solutions.

www.manpowergroup.nl