Onze finance professionals en salarisadministrateurs op interimbasis inzetten

De wereld van werk verandert snel en wij spelen daarop in door anders te kijken naar talent. We kijken verder dan het cv en veel meer naar de persoon daarachter. Wat is het talent van de professional en hoe kunnen we dat optimaal inzetten en ontwikkelen? Daarnaast hebben wij altijd een compleet en actueel beeld van de arbeidsmarkt, waardoor wij u optimaal van dienst zijn en advies geven.

Naast detachering bieden wij de volgende diensten aan:

Werving & Selectie

Wij vinden voor u de collega die bij uw organisatie past.

Zzp-dienstverlening

Werken met zelfstandigen, zonder zorgen over contractmanagement.

Opleidingen

Middels onze opleidingen heeft u altijd professionals met actuele kennis in huis.

“Snel schakelen zonder de kwaliteit van onze dienstverlening uit het oog te verliezen”

NEEM CONTACT OP
ARTIKELEN
Leren omgaan met de snelle veranderingen om ons heen

Het is lastig om te bepalen welke kant je op wilt als er zoveel wegen zijn die lonken. Steven Poot ervaart net als veel anderen een bepaalde mate van keuzestress in het aangaan van een carrière. Hij is ervan overtuigd dat detachering hem hierbij helpt en daarom startte hij een jaar geleden bij Jefferson Wells.

Bewust in detachering om ontwikkeling

Vivian Maessen startte direct na haar studie HBO Bedrijfseconomie bij Jefferson Wells als financieel consultant. Ze begon op haar eerste werkdag direct bij een opdrachtgever. “Het was heel gaaf om direct na een uitdagende studie voor de leeuwen gegooid te worden.”

Blind varen op gevoel richting een nieuwe baan

Eind 2019 kwam Réka samen met haar vriend naar Nederland. Ze werkten thuis in Hongarije beiden voor Friesland Campina. Vriendlief kreeg een prachtige carrièrekans in Nederland en Réka ging mee op avontuur.

JEFFERSON WELLS SALES MANAGER

Joeri Denekamp
[email protected] | 06 55 47 13 86

“Door een duurzame, langetermijnrelatie op te bouwen die waarde creëert voor onze opdrachtgevers en hen verder helpt, ga ik altijd voor de best passende oplossing. Ik kom graag in contact om uw wensen en behoeften te bespreken.”