Onze finance professionals en salarisadministrateurs op interimbasis inzetten

De wereld van werk verandert snel en wij spelen daarop in door anders te kijken naar talent. We kijken verder dan het cv en veel meer naar de persoon daarachter. Wat is het talent van de professional en hoe kunnen we dat optimaal inzetten en ontwikkelen? Daarnaast hebben wij altijd een compleet en actueel beeld van de arbeidsmarkt, waardoor wij u optimaal van dienst zijn en advies geven.

Naast detachering bieden wij de volgende diensten aan:

Werving & Selectie

Wij vinden voor u de collega die bij uw organisatie past.

Zzp-dienstverlening

Werken met zelfstandigen, zonder zorgen over contractmanagement.

Opleidingen

Middels onze opleidingen heeft u altijd professionals met actuele kennis in huis.

“Snel schakelen zonder de kwaliteit van onze dienstverlening uit het oog te verliezen”

NEEM CONTACT OP
ARTIKELEN
Blind varen op gevoel richting een nieuwe baan

Eind 2019 kwam Réka samen met haar vriend naar Nederland. Ze werkten thuis in Hongarije beiden voor Friesland Campina. Vriendlief kreeg een prachtige carrièrekans in Nederland en Réka ging mee op avontuur.

Van salarisadministrateur in de zorg naar een commerciële rol

De stap van salarisadministrateur in de zorg naar een commerciële rol met veel klantcontact bij een accountantskantoor, was voor Nancy geen grote stap. Achteraf bezien is het alsof ze al die jaren aan het voorbereiden was voor haar huidige functie.

JEFFERSON WELLS SALES MANAGER

Joeri Denekamp
[email protected] | 06 55 47 13 86

“Door een duurzame, langetermijnrelatie op te bouwen die waarde creëert voor onze opdrachtgevers en hen verder helpt, ga ik altijd voor de best passende oplossing. Ik kom graag in contact om uw wensen en behoeften te bespreken.”