Zo helpen wij jou in je carrière:

Voor wie is het Payroll Professional Programme?

Heb jij een aantal jaar ervaring als salarisadministrateur, ben in bezit van je PDL en wil jij je binnen korte tijd op een prettige manier ontwikkelen tot (senior) professional?

Ontwikkelen

Elke maand bieden wij een ontwikkeldag aan. Je deelt ervaringen met je collega's in je eigen team en ontvangt trainingen op gebied van persoonlijke ontwikkeling en payroll-kennis en -vaardigheden.

Leren in de praktijk

Je eerste werkplek(ken) zijn uitgezocht op basis van je talenten en kwaliteiten om je maximaal te ondersteunen in je training. Zo laten we je wennen aan de detachering en kan je de nieuwe opgedane kennis toepassen bij onze toonaangevende en diverse opdrachtgevers.

Persoonlijke coach

Salaris Profs heeft meer dan 25 senior payroll professionals in dienst. Je wordt gekoppeld aan één van deze rotten in het vak zodat je een kort lijntje hebt met jouw eigen coach. Zij hebben de vakinhoudelijke kennis en draaien al jaren mee in de detachering.

Afwisseling in werk en omgeving

Word jij graag uitgedaagd en hou jij van afwisseling? Ga aan de slag als interim professional via Jefferson Wells.

VIND JOUW NIEUWE UITDAGING

Dè vaste baan voor jou

Sluit je bij ons aan. We houden graag contact om je, wanneer jij dat wilt, te bemiddelen naar dè baan voor jou.

NEEM CONTACT MET ONS OP

JEFFERSON WELLS SALES MANAGER

Joeri Denekamp
[email protected] | 06 55 47 13 86

“Door een duurzame, langetermijnrelatie op te bouwen die waarde creëert voor onze opdrachtgevers en hen verder helpt, ga ik altijd voor de best passende oplossing. Ik kom graag in contact om uw wensen en behoeften te bespreken.”

Veelgestelde vragen

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag.

Jullie focussen op talent. Wat houdt dit in de praktijk in?

Ieder mens heeft talent. Voor ons is dat de combinatie van wat jij kunt én wie jij bent. Wij leren jou kennen door onze gesprekken en assessments van o.a. BrainsFirst. Door te kijken naar al jouw talenten en wensen, maken we de beste match.

Als ik me via jullie laat detacheren, krijg ik dan een vast salaris?
Je ontvangt van ons een arbeidsovereenkomst met een vast aantal uren dat je voor ons werkt. Op basis daarvan krijg je een vast salaris per maand, incl. emolumenten. Je salaris is dus niet afhankelijk van het aantal uren dat je bij een opdrachtgever actief bent. 
Wat is het voordeel om via jullie op een vacature te reageren?
Zodra je op één van onze vacatures reageert, kom je in ons bestand. Hierdoor kunnen jouw talenten ook gematcht worden met eventuele andere vacatures. 
Wat is het verschil tussen detachering en werving & selectie?
Bij detachering kom je bij ons in dienst en werk je als interim professional bij verschillende opdrachtgevers. Bij werving & selectie zoeken we de best passende vacature en werkgever voor jou. Wij bemiddelen je en je komt direct in dienst bij onze opdrachtgever, jouw nieuwe werkgever.
Welke meerwaarde heeft jullie zzp-dienstverlening voor mij?
Doordat wij interessante opdrachtgevers voor je vinden én contractafspraken voor je maken, kun jij je volledig richten op je werkzaamheden. Dus geen zorgen omtrent juridische aspecten en contractmanagement.