Zo helpen wij jou in je carrière:

Werken als interim professional

Werk jij graag als finance professional of salarisadministrateur? Ga bij ons aan de slag als interim professional en zet jouw talenten in.

Bemiddeling naar een vaste baan

Door jouw krachten te achterhalen en dit te combineren met onze kennis van de markt, vinden wij voor jou de perfecte match en ideale baan.

Opdrachten en contractbeheer

Als zzp’er zet je jouw kracht in. Opdrachten binnenhalen en contractbeheer zijn bijzaken waar je niet aan ontkomt. Daar helpen wij je mee!

Ontwikkel jouw talenten

Er blijft altijd iets te leren en ontwikkelen. Blijf in beweging en prikkel jouw talent met opleidingen en trainingen.

Afwisseling in werk en omgeving

Word jij graag uitgedaagd en hou jij van afwisseling? Ga aan de slag als interim professional via Jefferson Wells.

VIND JOUW NIEUWE UITDAGING

Dè vaste baan voor jou

Sluit je bij ons aan. We houden graag contact om je, wanneer jij dat wilt, te bemiddelen naar dè baan voor jou.

NEEM CONTACT MET ONS OP

JEFFERSON WELLS TALENT MANAGER

Sigrid Carels
[email protected] | 06 55 12 87 94

“Als verantwoordelijke voor de talentontwikkeling van onze professionals is het mijn doel om hen verder te helpen in hun carrière en uit te dagen op hun eigen kunnen. Ik ben blijvend in gesprek met onze professionals en blijf doorvragen. Op die manier worden zij continu getriggerd om na te denken over hun eigen ontwikkelmogelijkheden. Zo komen we samen tot de beste keuzes.”

Veelgestelde vragen

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag.

Jullie focussen op talent. Wat houdt dit in de praktijk in?

Ieder mens heeft talent. Voor ons is dat de combinatie van wat jij kunt én wie jij bent. Wij leren jou kennen door onze gesprekken en assessments van o.a. BrainsFirst. Door te kijken naar al jouw talenten en wensen, maken we de beste match.

Als ik me via jullie laat detacheren, krijg ik dan een vast salaris?
Je ontvangt van ons een arbeidsovereenkomst met een vast aantal uren dat je voor ons werkt. Op basis daarvan krijg je een vast salaris per maand, incl. emolumenten. Je salaris is dus niet afhankelijk van het aantal uren dat je bij een opdrachtgever actief bent. 
Wat is het voordeel om via jullie op een vacature te reageren?
Zodra je op één van onze vacatures reageert, kom je in ons bestand. Hierdoor kunnen jouw talenten ook gematcht worden met eventuele andere vacatures. 
Wat is het verschil tussen detachering en werving & selectie?
Bij detachering kom je bij ons in dienst en werk je als interim professional bij verschillende opdrachtgevers. Bij werving & selectie zoeken we de best passende vacature en werkgever voor jou. Wij bemiddelen je en je komt direct in dienst bij onze opdrachtgever, jouw nieuwe werkgever.
Welke meerwaarde heeft jullie zzp-dienstverlening voor mij?
Doordat wij interessante opdrachtgevers voor je vinden én contractafspraken voor je maken, kun jij je volledig richten op je werkzaamheden. Dus geen zorgen omtrent juridische aspecten en contractmanagement.