Maximale ondersteuning

Bent u op zoek naar een nieuwe vaste collega? Wij vinden het talent dat bij uw organisatie past! Vanuit onze ruime ervaring adviseren wij u en vinden wij de juiste kandidaat. We bemiddelen professionals op basis van werving en selectie. Heeft u via ons de perfecte professional gevonden voor uw vacature? Dan kunt u ervoor kiezen om deze direct een arbeidsovereenkomst aan te bieden. Uiteraard is het ook mogelijk om eerst rustig kennis te maken. In dit geval komt de professional eerst een periode bij u werken, terwijl hij of zij formeel in dienst is bij Jefferson Wells. Hoelang deze periode duurt, spreken we van tevoren af. Bevalt de nieuwe collega? Dan neemt u hem of haar van ons over.

Naast werving & selectie bieden wij de volgende diensten aan:

Detachering

Onze professionals maken graag een succes van uw tijdelijke opdracht.

Zzp-dienstverlening

Werken met zelfstandigen, zonder zorgen over contractmanagement.

Opleidingen

Middels onze opleidingen heeft u altijd professionals met actuele kennis in huis.

“No cure, no pay; uiteraard gaan en staan wij voor een succesvolle bemiddeling”

NEEM CONTACT OP
ARTIKELEN
Blind varen op gevoel richting een nieuwe baan

Eind 2019 kwam Réka samen met haar vriend naar Nederland. Ze werkten thuis in Hongarije beiden voor Friesland Campina. Vriendlief kreeg een prachtige carrièrekans in Nederland en Réka ging mee op avontuur.

Van salarisadministrateur in de zorg naar een commerciële rol

De stap van salarisadministrateur in de zorg naar een commerciële rol met veel klantcontact bij een accountantskantoor, was voor Nancy geen grote stap. Achteraf bezien is het alsof ze al die jaren aan het voorbereiden was voor haar huidige functie.

JEFFERSON WELLS SENIOR SALES MANAGER

Lonneke Jansen
[email protected] | 06 55 49 54 39

“Met mijn resultaatgerichtheid en gedrevenheid wil ik de best passende oplossing vinden voor een opdrachtgever. Of dit nu gaat om werving & selectie, detachering of het opleiden van bestaande medewerkers. Ik voorzie de opdrachtgever van advies en denk mee over wat de meest efficiënte en effectieve oplossing is op dat moment. Alleen zo ontstaat er een succesvolle en waardevolle samenwerking.”