Profiteer mee van talent dat blijft groeien

Of het nu gaat om een tijdelijke opdracht, projectinvulling door een zzp’er of het vinden van een nieuwe vaste collega; voor elke arbeidsvraag is er een oplossing. Maar wij bieden meer! Wij zoeken naar een situatie waarin ons talent kan groeien en u als opdrachtgever daarvan meeprofiteert. Dat vraagt om de juiste mensen, met de juiste persoonlijkheid in de juiste samenstelling en met krachten die elkaar versterken. Daar zijn wij fan van!

Wij bieden de volgende diensten aan:

Detachering

Onze professionals maken graag een succes van uw tijdelijke opdracht.

Werving & Selectie

Wij vinden voor u de collega die bij uw organisatie past.

Zzp-dienstverlening

Werken met zelfstandigen, zonder zorgen over contractmanagement.

Opleidingen

Middels onze opleidingen heeft u altijd professionals met actuele kennis in huis.

"Wij zijn fan van finance professionals die hun talenten blijven ontwikkelen."

NEEM CONTACT OP
ARTIKELEN
Leren omgaan met de snelle veranderingen om ons heen

Het is lastig om te bepalen welke kant je op wilt als er zoveel wegen zijn die lonken. Steven Poot ervaart net als veel anderen een bepaalde mate van keuzestress in het aangaan van een carrière. Hij is ervan overtuigd dat detachering hem hierbij helpt en daarom startte hij een jaar geleden bij Jefferson Wells.

Bewust in detachering om ontwikkeling

Vivian Maessen startte direct na haar studie HBO Bedrijfseconomie bij Jefferson Wells als financieel consultant. Ze begon op haar eerste werkdag direct bij een opdrachtgever. “Het was heel gaaf om direct na een uitdagende studie voor de leeuwen gegooid te worden.”

Blind varen op gevoel richting een nieuwe baan

Eind 2019 kwam Réka samen met haar vriend naar Nederland. Ze werkten thuis in Hongarije beiden voor Friesland Campina. Vriendlief kreeg een prachtige carrièrekans in Nederland en Réka ging mee op avontuur.

JEFFERSON WELLS SALES MANAGER

Joris Appeldoorn
[email protected] | 06 46 92 84 13

“Als Sales Manager vind ik het belangrijk om de daadwerkelijke behoefte van de opdrachtgever naar boven te krijgen. Welk talent of wat voor persoonlijkheid kan het team versterken? Zo maken wij de juiste match tussen talent en onze opdrachtgevers.”