Profiteer mee van talent dat blijft groeien

Of het nu gaat om een tijdelijke opdracht, projectinvulling door een zzp’er of het vinden van een nieuwe vaste collega; voor elke arbeidsvraag is er een oplossing. Maar wij bieden meer! Wij zoeken naar een situatie waarin ons talent kan groeien en u als opdrachtgever daarvan meeprofiteert. Dat vraagt om de juiste mensen, met de juiste persoonlijkheid in de juiste samenstelling en met krachten die elkaar versterken. Daar zijn wij fan van!

Wij bieden de volgende diensten aan:

Detachering

Onze professionals maken graag een succes van uw tijdelijke opdracht.

Werving & Selectie

Wij vinden voor u de collega die bij uw organisatie past.

Zzp-dienstverlening

Werken met zelfstandigen, zonder zorgen over contractmanagement.

Opleidingen

Middels onze opleidingen heeft u altijd professionals met actuele kennis in huis.

"Wij zijn fan van finance professionals die hun talenten blijven ontwikkelen."

NEEM CONTACT OP
ARTIKELEN
Blind varen op gevoel richting een nieuwe baan

Eind 2019 kwam Réka samen met haar vriend naar Nederland. Ze werkten thuis in Hongarije beiden voor Friesland Campina. Vriendlief kreeg een prachtige carrièrekans in Nederland en Réka ging mee op avontuur.

Van salarisadministrateur in de zorg naar een commerciële rol

De stap van salarisadministrateur in de zorg naar een commerciële rol met veel klantcontact bij een accountantskantoor, was voor Nancy geen grote stap. Achteraf bezien is het alsof ze al die jaren aan het voorbereiden was voor haar huidige functie.

JEFFERSON WELLS SALES MANAGER

Joris Appeldoorn
[email protected] | 06 46 92 84 13

“Als Sales Manager vind ik het belangrijk om de daadwerkelijke behoefte van de opdrachtgever naar boven te krijgen. Welk talent of wat voor persoonlijkheid kan het team versterken? Zo maken wij de juiste match tussen talent en onze opdrachtgevers.”