Data analist

De wereld om ons heen wordt steeds digitaler. De hoeveelheid data neemt exponentieel toe en niet te vergeten de complexiteit ervan. De zogenoemde Big Data revolutie. Data analyse is al lang niet meer het omzetten van data naar informatie. Iedere organisatie is uniek dus gaat het om maatwerk oplossingen die inzichten bieden in markttrends en afnemersbehoeften afgestemd op uw organisatie. Wees klaar voor deze unieke tijden en neem contact op.Onze analisten vormen een brug tussen business en IT. Zij analyseren uw beschikbare data en koppelen dit aan actuele data en trends in de markt. Vanuit een uitgebreide inventarisatie worden uw daadwerkelijke wensen en behoeften duidelijk in kaart gebracht en kunnen deze zo worden vertaald naar een gedegen advies. Hierdoor kunnen we (strategische) keuzes en beslissingen in de toekomst laten onderbouwen door middel van uit data onttrokken kennis. Dit alles om bij te dragen aan een positief effect op uw bedrijfsresultaat. Benieuwd wat dit specifiek voor uw onderneming kan betekenen?

Business analist

Business analyse is de onderzoeksdiscipline die zich richt op het identificeren van zakelijke behoeften, kansen en problemen, om vervolgens te komen met een advies rapport wat betreft de juiste oplossingen. Als business analist helpen wij u om de toekomststrategie voor het bedrijf of diverse afdelingen vorm te geven. Onze business analisten verzamelen, combineren en analyseren business requirements vanuit verschillende interne en externe bronnen. Deze worden vertaald in bruikbare informatie en omgezet naar specificaties voor IT, zodat de ontwikkelaars hier mee aan de slag kunnen. Vaak gaat dit hand in hand met een functionele test case, zodat heel scherp wordt wanneer wel en niet aan de requirements wordt voldaan. Benieuwd wat dit specifiek voor uw onderneming kan betekenen?

Wij bieden de volgende diensten aan:

Detachering

Onze professionals maken graag een succes van uw tijdelijke opdracht.

Werving & Selectie

Wij vinden voor u de collega die bij uw organisatie past.

Zzp-dienstverlening

Werken met zelfstandigen, zonder zorgen over contractmanagement.

Opleidingen

Middels onze opleidingen heeft u altijd professionals met actuele kennis in huis.

Artikelen
Leren omgaan met de snelle veranderingen om ons heen

Het is lastig om te bepalen welke kant je op wilt als er zoveel wegen zijn die lonken. Steven Poot ervaart net als veel anderen een bepaalde mate van keuzestress in het aangaan van een carrière. Hij is ervan overtuigd dat detachering hem hierbij helpt en daarom startte hij een jaar geleden bij Jefferson Wells.

Bewust in detachering om ontwikkeling

Vivian Maessen startte direct na haar studie HBO Bedrijfseconomie bij Jefferson Wells als financieel consultant. Ze begon op haar eerste werkdag direct bij een opdrachtgever. “Het was heel gaaf om direct na een uitdagende studie voor de leeuwen gegooid te worden.”

Blind varen op gevoel richting een nieuwe baan

Eind 2019 kwam Réka samen met haar vriend naar Nederland. Ze werkten thuis in Hongarije beiden voor Friesland Campina. Vriendlief kreeg een prachtige carrièrekans in Nederland en Réka ging mee op avontuur.

JEFFERSON WELLS SALES MANAGER

Joeri Denekamp
[email protected] | 06 55 47 13 86

“Door een duurzame, langetermijnrelatie op te bouwen die waarde creëert voor onze opdrachtgevers en hen verder helpt, ga ik altijd voor de best passende oplossing. Ik kom graag in contact om uw wensen en behoeften te bespreken.”