Wij houden van salarisadministratie

Onze professionals in salarisadministratie zijn gedreven specialisten; ze ademen salarisadministratie. We richten ons op medior en senior specialisten en weten hiermee binnen iedere payroll het verschil te maken. Met ons totaalpakket ondersteunen we opdrachtgevers én salarisprofessionals maximaal.

Wij bieden de volgende diensten aan:

Detachering

Onze professionals maken graag een succes van uw tijdelijke opdracht.

Werving & Selectie

Wij vinden voor u de collega die bij uw organisatie past.

Zzp-dienstverlening

Werken met zelfstandigen, zonder zorgen over contractmanagement.

Opleidingen

Middels onze opleidingen heeft u altijd professionals met actuele kennis in huis.

"We zijn fan van salarisadministrateurs en dat merk je in alles."

BEL ONS OP 088 1716 680
Artikelen
Leren omgaan met de snelle veranderingen om ons heen

Het is lastig om te bepalen welke kant je op wilt als er zoveel wegen zijn die lonken. Steven Poot ervaart net als veel anderen een bepaalde mate van keuzestress in het aangaan van een carrière. Hij is ervan overtuigd dat detachering hem hierbij helpt en daarom startte hij een jaar geleden bij Jefferson Wells.

Bewust in detachering om ontwikkeling

Vivian Maessen startte direct na haar studie HBO Bedrijfseconomie bij Jefferson Wells als financieel consultant. Ze begon op haar eerste werkdag direct bij een opdrachtgever. “Het was heel gaaf om direct na een uitdagende studie voor de leeuwen gegooid te worden.”

Blind varen op gevoel richting een nieuwe baan

Eind 2019 kwam Réka samen met haar vriend naar Nederland. Ze werkten thuis in Hongarije beiden voor Friesland Campina. Vriendlief kreeg een prachtige carrièrekans in Nederland en Réka ging mee op avontuur.

SALES MANAGER

Ellen Stellaard
[email protected] | 06 50 51 00 37

"Kwaliteit leveren door echt te luisteren naar de vraag en zo de best passende match te maken, daar ga ik voor. Door ons zorgvuldig opgebouwde netwerk van kandidaten en onze ervaring in het vakgebied salarisadministratie weten we snel en kundig te voldoen aan de wensen binnen de opdracht. Ik hecht veel waarde aan persoonlijk contact met zowel de kandidaat als de opdrachtgever en dit motiveert me om er elke keer een succesvolle samenwerking van te maken.’’