Wij houden van salarisadministratie

Onze professionals in salarisadministratie zijn gedreven specialisten; ze ademen salarisadministratie. We richten ons op medior en senior specialisten en weten hiermee binnen iedere payroll het verschil te maken. Met ons totaalpakket ondersteunen we opdrachtgevers én salarisprofessionals maximaal.

Wij bieden de volgende diensten aan:

Detachering

Onze professionals maken graag een succes van uw tijdelijke opdracht.

Werving & Selectie

Wij vinden voor u de collega die bij uw organisatie past.

Zzp-dienstverlening

Werken met zelfstandigen, zonder zorgen over contractmanagement.

Opleidingen

Middels onze opleidingen heeft u altijd professionals met actuele kennis in huis.

"We zijn fan van salarisadministrateurs en dat merk je in alles."

BEL ONS OP 088 1716 680
Artikelen
Van salarisadministrateur in de zorg naar een commerciële rol

De stap van salarisadministrateur in de zorg naar een commerciële rol met veel klantcontact bij een accountantskantoor, was voor Nancy geen grote stap. Achteraf bezien is het alsof ze al die jaren aan het voorbereiden was voor haar huidige functie.

Blind varen op gevoel richting een nieuwe baan

Eind 2019 kwam Réka samen met haar vriend naar Nederland. Ze werkten thuis in Hongarije beiden voor Friesland Campina. Vriendlief kreeg een prachtige carrièrekans in Nederland en Réka ging mee op avontuur.

RECRUITMENT CONSULTANT

Annechien Braams
[email protected] | 06 11 29 01 86

“Het is mijn doel om de juiste match te vinden tussen opdrachtgever en kandidaat. Ik ben dan ook erg benieuwd naar wie de kandidaat is, wat hem of haar beweegt en drijft. Het gaat ten slotte niet alleen om de harde eisen, maar juist ook om wie je bent en of je bij een bepaalde organisatie past. Wanneer ik echt iets kan betekenen voor de kandidaat en opdrachtgever, dan geeft mij dit 110% voldoening.”