Benieuwd welke opleidingen binnenkort starten?

BEKIJK DE OPLEIDINGSKALENDER
Veelgestelde vragen over opleidingen en trainingen

We helpen je graag om de juiste keuze te maken als het gaat om jouw carrière.

Is het verplicht om de Praktijk Diploma Loonadministratie te hebben bij deelname aan de Vakopleiding Payroll Services?

Dit was voorheen wel het geval, maar nu niet meer. Je kunt nu dus zónder je Praktijk Diploma Loonadministratie (PDL) je Vakopleiding Payroll Services (VPS) behalen. Het is wel aan te raden om óf je PDL behaald te hebben óf te beschikken over minimaal vijf jaar ervaring als salarisadministrateur.

Kan ik met jullie opleidingen en trainingen PE-punten behalen?

Ja, je kunt met al onze opleidingen en trainingen PE-punten behalen. Het gaat hierbij om PE-punten voor salarisadministrateurs RSa en RPP.

Hoeveel cursisten zitten er bij jullie maximaal in een opleiding?

Vanwege COVID-19 hanteren we een maximale groepsgrootte van 10 cursisten. Ook buiten de hygiëneregels voor Covid-19 om, verzorgen we trainingen alleen voor kleine groepen. We geloven in persoonlijke aandacht en toespitsing op jouw eigen dagelijkse praktijk.

Hoe ervaren zijn jullie docenten?

Al onze docenten zijn werkzaam of werkzaam geweest als specialist of consultant in het vakgebied waarin ze lesgeven. Daarnaast hebben ze meerdere jaren ervaring als docent in volwassenonderwijs.

Zijn alle bijkomende kosten bij de prijs inbegrepen?

Bij iedere opleiding staat vermeld welke kosten zijn inbegrepen en welke niet. Alle facilitaire kosten zijn inbegrepen, zoals locatiekosten, parkeerkosten en lunchkosten. Bij de meeste trainingen en opleidingen is het cursusmateriaal ook inbegrepen. In een enkel geval dien je zelf een boek aan te schaffen en zijn er kosten van externe examinering. Deze kosten staan duidelijk vermeld bij de betreffende opleidingen.

OPLEIDINGEN SALARISPROFS

Ellen Stellaard
[email protected] | 06 50 51 00 37