Talent om mee te bouwen aan uw organisatie

Onze zzp’ers zijn stuk voor stuk vakmensen met wie we u graag laten kennismaken. Wij staan in voor hun kwaliteit, want we kennen ze goed. Zo hebben zij via ons al meerdere opdrachten tot een goed einde gebracht. Bovendien nemen wij het contractmanagement in handen, waarbij wij voor een volledig inhuurdossier zorgen. Hierin regelen wij onder andere alles op het gebied van de laatste wet- en regelgeving.

Naast onze zzp-dienstverlening bieden wij de volgende diensten aan:

Detachering

Onze professionals maken graag een succes van uw tijdelijke opdracht.

Werving & Selectie

Wij vinden voor u de collega die bij uw organisatie past.

Opleidingen

Middels onze opleidingen heeft u altijd professionals met actuele kennis in huis.

“Geen zorgen meer over juridische en fiscale risico’s die gepaard gaan met het inhuren van een zzp'er.”

NEEM CONTACT OP
ARTIKELEN
Leren omgaan met de snelle veranderingen om ons heen

Het is lastig om te bepalen welke kant je op wilt als er zoveel wegen zijn die lonken. Steven Poot ervaart net als veel anderen een bepaalde mate van keuzestress in het aangaan van een carrière. Hij is ervan overtuigd dat detachering hem hierbij helpt en daarom startte hij een jaar geleden bij Jefferson Wells.

Bewust in detachering om ontwikkeling

Vivian Maessen startte direct na haar studie HBO Bedrijfseconomie bij Jefferson Wells als financieel consultant. Ze begon op haar eerste werkdag direct bij een opdrachtgever. “Het was heel gaaf om direct na een uitdagende studie voor de leeuwen gegooid te worden.”

Blind varen op gevoel richting een nieuwe baan

Eind 2019 kwam Réka samen met haar vriend naar Nederland. Ze werkten thuis in Hongarije beiden voor Friesland Campina. Vriendlief kreeg een prachtige carrièrekans in Nederland en Réka ging mee op avontuur.

JEFFERSON WELLS SALES MANAGER

Babette Hochstenbach
[email protected] | 06 46 93 32 63

“Mijn rol is ontzettend divers, want ik sta in contact met zowel zzp’ers als met al onze opdrachtgevers. Ik heb dan ook een onwijs groot netwerk en zodoende kan ik altijd wat bijdragen.”