Ontdek de kracht van maatwerk met onze incompany trainingen, speciaal ontworpen om aan jouw unieke behoeften te voldoen. Neem gerust contact met ons op voor uitgebreide informatie en ontvang een gepersonaliseerde offerte op maat.

Doelgroep

Wil jij als salarisadministrateur initiatief tonen en nemen, maar krijg je dit nog niet voldoende voor elkaar? Wil je jouw grenzen kunnen bewaken en beter kunnen omgaan met het ontvangen en geven van feedback? Dan is deze eendaagse training iets voor jou.

Doel

Opkomen voor je eigen belangen, voor die van je afdeling en voor de belangen van de salarisadministratie.  Met kracht een boodschap brengen zónder de verbinding te verliezen. Kortom, werk met meer zelfverzekerdheid en kracht.

Studieprogramma

We bespreken praktische technieken die je de volgende dag meteen kunt toepassen. Groepsdynamiek en omgaan met collegiale verhoudingen komen aan bod. Ook kijken we naar jouw persoonlijke kwaliteiten, ambities en zelfvertrouwen die de drijfveer kunnen zijn voor zelfverzekerd en krachtig gedrag.

We gaan aan de slag met het ME-Model; Me – Thoughts – Exposure. Wie ben ik, wat wil ik en wat doe ik? Door te kijken naar wie je bent en wat voor functie je hebt binnen het bedrijf kan je kracht vinden om zelfverzekerd je boodschap over te brengen. We kijken terug naar gesprekken die niet vlekkeloos verliepen. We analyseren deze kort en kijken hoe je hiervan kan leren.
Hoe zien we anderen en hoe zien zij jou? Wat is de kracht van labelen en ga eens in gesprek met je interne criticus. Daarnaast kijken we naar hoe we communiceren en welke technieken er zijn om je boodschap goed over te brengen. Hoe kan jij je voorbereiden op een lastig gesprek, welke ‘tone of voice’ past daar het beste bij en hoe kom ik in verbinding met die persoon zodat hij niet alleen luistert, maar hoort wat ik zeg? Het geven en ontvangen van feedback, inbreken in een gesprek, vragen stellen en ‘nee’ zeggen komen ook aan bod in deze training.

Na deze training: 

  • Weet je waarom je jezelf soms niet assertief opstelt
  • Heb je praktische technieken waardoor jij je assertiever kan zijn
  • Heb je kennis van groepsdynamiek en -druk
  • Kan je op assertieve wijze verzoeken doen en afwijzen op een respectvolle manier
  • Kan jij beter je grenzen bewaken
  • Kan je bedreigingen omdenken naar kansen
  • Kan je door beter inzicht in jouw drijfveren assertiever optreden op de werkvloer
  • Ben je in staat om jezelf te presenteren en te profileren

Docent

Irene de Brujn heeft na haar studie Bedrijfscommunicatie aan de Universiteit van Nijmegen in het bedrijfsleven gewerkt in de vakgebieden marketingcommunicatie en evenementen. Sinds 2010 doceert en traint zij studenten en pofessionals op het gebied van persoonlijk leiderschap en communicatie. Ze is IA-NLP Coach, Business Model You Master Practitioner en ze heeft een voorliefde voor positieve psychologie. Dit alles is de basis voor haar AMBITIE! programma. Een persoonlijkleiderschapsaanpak, waarnee je inzicht krijgt in hoe je een vol en ambitieus leven kan leiden dat bij jou past. Niet alleen op carriereniveau, maar ook op sociaal-maatschappelijk en privevlak.

Duur van de training

Dit is een eendaagse training.
 

De Algemene voorwaarden Jefferson Wells BV zijn van toepassing.

OPLEIDINGSMANAGER JEFFERSON WELLS

Elise Moolenaar


Aanmeldformulier opleidingen

onetrust-error

OPLEIDINGSMANAGER JEFFERSON WELLS

Elise Moolenaar

[email protected] | 06 48 43 73 70

“Een Salarisadministrateur is nooit uitgeleerd en kan zich altijd verder specialiseren of kennis opfrissen. Ik geef dan ook graag persoonlijk advies over de keuze voor een opleiding, training of cursus, want bij ons ben je geen nummer. Deelnemers krijgen een warm welkom en starten enthousiast aan onze opleidingen en ronden deze af met een grote glimlach. Dit geeft mij ontzettend veel energie.”

ARTIKELEN
17 oktober 2022
Payroll Professional Program
30 mei 2022
Payroll trainee programme
Cases en referenties
13 oktober 2021
Leren omgaan met de snelle veranderingen om ons heen